На Львівщині затримано наркоторгівця

На Львівщині затримано наркоторгівця

15.03.12 04:36 0 1427
У Дрогобичі оперативники затримали чоловіка, який продавав місцевим мешканцям марихуану.

У березні минулого року 23-річний мешканець Дрогобича незаконно збув 1,68 грама марихуану за 100 гривень. Того дня чоловік ще кілька разів продав наркотичне зілля, аж поки його не затримали правоохоронці.

 

Під час поверхневого огляду у чоловіка міліціонери виявили згорток з наркотичною речовиною. Та і це не зупинило зловмисника. Після того, як його опитали правоохоронці він знову взявся за старе. Вже наступного дня збув місцевому мешканцю 11 грам марихуани, за що отримав - 300 гривень.

Клієнтів у наркоторговця було багато, бізнес процвітав. Кожного разу чоловік збував по декілька грам «чудо зілля» за що отримував чималі гроші. Правоохоронці не випускали його із поля зору. Затримали зловмисника на «гарячому» під час збуту наркотиків.

 

Дрогобицьким міським відділом міліції порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання, чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Дрогобицьким міськрайонним судом зловмисника засуджено до 3 років позбавлення волі.

 

Джерело : Відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС України у Львівській області

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Попередня новина: На Львівщині 16-ти річна ...
Наступна новина: У Львові скоро буде музей ...

КОМЕНТАРІ