У Львові розпочався конкурс на найкращий дизайн смітників

У Львові розпочався конкурс на найкращий дизайн смітників

16.03.12 14:37 0 1588

З 12 до 23 березня всі охочі можуть приєднатися до проекту, стати екофаном і розробити один або декілька дизайнів смітників. Після цього його потрібно додати до альбому групи ВКонтакті,вказавши місто Львів. Організатори проекту визначать найкращі дизайни смітників, що згодом прикрасять парк міста Львова.

 

"Дизайни мають бути без дрібних деталей (для можливості створення трафарету за ескізом малюнка) та у стилі Екофан (кольори, логотипи, окремі елементи). Дизайн може бути намальований як від руки, так і в дизайнерській програмі. Під час встановлення смітників у парку Львова екофани наноситимуть малюнки водостійкими фарбами безпосередньо на смітники", повідомила Оксана Микитка, капітан львівської команди екофанів.

 

Кожен охочий має чудову нагоду вкотре допомогти рідному Львову своєю творчою фантазієюотримати ґрант на реалізацію екологічного проекту, довести свою небайдужість до чистоти і краси міста, облагодити парк новими смітниками з власними дизайнами і долучитися до активної підготовки Львова до чемпіонату УЄФА ЄВРО - 2012TM. Отож, інтегруй з ідеями Екофану - і, можливо, саме Твій дизайн прикрасить смітники Львова.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Відомий розклад матчі ...
Наступна новина: На Тернопільщині впіймали ...

КОМЕНТАРІ