На Волині впіймали оригінального крадія

На Волині впіймали оригінального крадія

19.03.12 09:51 0 1765

Днями до Луцького міського відділу міліції надійшла заява від 50-річної мешканки обласного центру Надії Б. про те, що від магазину, де вона працює продавцем, із території Північного ринку невідома особа викрала манекен із жіночим платтям. Такий вчинок завдав магазину матеріальних збитків на суму 500 гривень.


За справу відразу взялися дільничні інспектори міліції. Як з'ясувалося, сама подія відбулася серед білого дня, тож встановити свідків даного злочину було неважко. Окрім того, правоохоронцям допомогло відео з камер спостережень, що встановлені на території ринку.


Переглянувши відеозапис та поспілкувавшись зі свідками й очевидцями події, правоохоронці впізнали в особі злочинця свого «старого знайомого». Це був раніше судимий 44- річний мешканець обласного центру Юрій Х. До слова, останній у минулому вже мав досвід крадіжки манекена з території цього ж ринку. Тож міліціонерам залишалося лише затримати горе-крадія.


Дільничні зателефонували до рідних підозрюваного й повідомили, що переховуватися Юрієві не варто. Зрозумівши це, зловмисник разом зі своїм родичем наступного дня прийшов до дільничного пункту міліції, де зізнався у скоєнні злочину.


Сьогодні Юрій Х. відпущений додому на підписку про невиїзд. Манекена, аби «замести сліди», злодій викинув, однак речі ще вдалося вилучити та повернути власнику. Слідчим відділом порушена кримінальна справа за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) КК України. Триває слідство.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Наступна новина: На Волині знайшли ...

КОМЕНТАРІ