У Львові в ДТП травмували двох дівчат

У Львові в ДТП травмували двох дівчат

19.03.12 09:31 0 1543

о 22 год. 10 хв. у м. Львові на вул. В. Великого, поблизу будинку № 16 невстановлений автомобіль під керуванням невідомого водія, здійснив наїзд на пішоходів. Дівчата переходили через по регульованому пішохідному переході на дозволений для їх руху зелений сигнал світлофору. Після чого втік з місця пригоди.

 

Внаслідок цієї ДТП 17-ти річна дівчина з діагнозом закритий перелом лонної та сідничної кісток тазу з права зі зміщенням фрагментів та 20-ти річна жінка пішохід з діагнозом відкрита черепно-мозкова травма доставлені та госпіталізовані в одну із лікарень міста Львова.

 

На місце пригоди оперативно прибули працівники ДАІ. Одразу розпочалася робота по розшуку та встановленню винуватця даної пригоди. У цьому випадку свідчення очевидців допомогли встановити підозрюваного цієї ДТП. Продовжуються слідчо-оперативні дії.

З початку року на території м. Львова було 8 ДТП у яких водії місце пригоди залишили. В таких пригодах 7 людей травмовано 1 людина загинула. Слід зазначити що винуватців цих ДТП встановлено

 

Державтоінспекція м. Львова

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові спіймали лідера ...
Наступна новина: На Волині впіймали ...

КОМЕНТАРІ