На Волині знайшли дітей-втікачів

На Волині знайшли дітей-втікачів

19.03.12 10:10 0 1437

Днями до чергової частини Ковельського МВ УМВС України у Волинській області по телефонній лінії «102» надійшло повідомлення від місцевого мешканця Петра Д., 1954 року народження. Чоловік розповів: із Центру соціально-психологічної реабілітації у місті Ковель пішли двоє неповнолітніх: Богдан П., 2002 року народження, мешканець селища Голоби, та Максим Т., 2002 року народження, житель села Мизове Старовижівського району. Хлопці вийшли на навчання у НВК і не повернулися.


Проведеними оперативно-пошуковими заходами було встановлено, що близько 12 години хлопці вийшли із вказаного центру на навчання, але в школу не пішли, а вирушили до центру міста. Після цього неповнолітніх бачили на залізничному вокзалі, де вийшли на залізничну колію та помандрували у напрямку селища Голоби.


Однак, на щастя, гуляли хлопці недовго. У селі Колодяжне Ковельського району неповнолітніх виявили працівники міліції та повернули в Центр соціально-психологічної реабілітації міста Ковель.
Як з'ясувалося згодом, неповнолітні вирішили без дозволу покинути центр, адже хотіли додому і перебування у ньому їм не подобалося.

 

СЗГ УМВС України у Волинській області

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Волині впіймали ...
Наступна новина: На Волині сталася крадіжка ...

КОМЕНТАРІ