У Рівному прокуратура хоче заборонити массові гуляння

У Рівному прокуратура хоче заборонити массові гуляння

19.03.12 23:32 0 1564

Члени міськвиконкому Рівного відхилили протест прокуратури на рішення про заборону проводити на майдані Незалежності масові гуляння. Бо ж і міський голова Рівного Володимир Хомко впевнений, що протест прокуратури - безпідставний. Міський голова і без юридичної освіти вважає, що ця заборона не обмежує права громадян, а тільки впорядковує процес проведення розважальних заходів на центральному майдані, повідомляє "Рівне Вечірнє".

 

- Я не проти, щоб на майдані Незалежності проводилися святкування, - пояснив міський голова. - Наприклад, День міста або День незалежності. Не стосується ця заборона і політичних партій, які матимуть бажання поставити свої агітаційні намети на центральній площі - я просто не зможу заборонити їм це робити. Та й не буду, оскільки для декого з них буде тільки за щастя, коли їх хтось звідти пожене. Черговий привід для «піару». Люди мають право збиратися. Інша річ, що цей процес має бути впорядкований, а не хаотичний.

 

Після промови пана Хомка члени міськвиконкому майже одноголосно відхилили протест прокурора. А разом із цим дали доручення відповідним службам детально розписати перелік масових заходів, які можуть проводитися на майдані Незалежності, а які в інших, чітко визначених місцях. Після цього, на думку правників-аматорів із міськвиконкому, у фахівців, тобто працівників прокуратури, більше не виникатиме ніяких заперечень.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Ужгороді завелася ...
Наступна новина: На Закарпатті зняли фільм ...

КОМЕНТАРІ