У Львові таксистів навчають англійської

У Львові таксистів навчають англійської

20.03.12 10:40 0 1479
Підготовка до ЄВРО 2012 у розпалі. Іноземні мови вивчають усі, зокрема таксисти, котрим чи не найчастіше доведеться знаходити спільну мову з футбольними фанатами.


Заняття з англійської мови для таксистів проводяться двічі на тиждень щопонеділка о 18.10 год та щосереди о 12.00 год у Львівській міській раді. Проводять заняття волонтери - студенти факультету міжнародних відносин Львівського національного університету ім. І. Франка, котрі, навчаючи, й самі практикують розмовну англійську.


Заняття відвідують близько 30 осіб - диспетчери та водії 5 фірм таксі.

"ЄВРО - це можливості передусім для львів'ян. Бо все, що робиться до чемпіонату, залишиться у місті. Це і дороги, і аеропорт, і стадіон. Це ж стосується і навчання таксистів. Це робиться для покращення якості послуг користування таксі не тільки для туристів, а й для самих львів'ян. Практично щодня і туристи, і львів'яни зіштовхуються з таксистами. Одним з важливих чинників є знання англійської мови. Тому що сьогодні до Львова приїздить багато гостей. Треба, щоб кожен таксист знав хоча б той мінімум, щоб порозумітися з пасажиром. І щоб від його усмішки, мови, бажання порозумітися був позитивний ефект і для туристів, і для львів'ян", зазначив начальник управління інформаційної політики та зовнішніх відносин ЛМР Андрій Москаленко.


Нагадаємо, з ініціативи управління інформаційної політики та зовнішніх відносин ЛМР, волонтер навчають англійської мови дітей з малозабезпечених сімей, журналістів.

 

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ