Незабаром на Рівненщині стартує освітня програма

Незабаром на Рівненщині стартує освітня програма "Майстерня громадської активності"

22.03.12 23:10 0 1841

До 25 березня 2012 року зголошуйся на участь у п'ятому році програми неформальної громадської освіти молоді «Майстерня громадської активності». Конкурс на участь у програмі "Майстерня громадської активності", що розрахований на молодь віком 18-25 років.

 

До участі в 10-місячній освітньо-практичній програмі запрошують молодих людей віком від 18 до 25 років, які проживають у Черкаській, Харківській, Донецькій, Запорізькій, Рівненській, Волинській, Закарпатській, Львівській та Хмельницькій областях або в АР Крим, та хочуть змінити своє оточення на краще.

 

Вже п'ятий рік поспіль «Майстерня громадської активності» допомагає знайти відповіді на ці питання активним молодим людям з критичним відкритим поглядом на суспільство та щирим бажанням сприяти конкретним змінам на краще в своєму оточенні. «Майстерня» стала ефективним провідником для більш ніж 90 перших суспільних молодіжних проектів від зародження ідей до реального втілення їх в життя, що дозволило молодим людям як розвивати власні вміння, навички й таланти, так і відповідально ставитись до суспільних процесів навколо них. Ти можеш стати наступним учасником нашої «Майстерні» з перетворення візій на дії та ідей на компетенції.

 

Анкети на участь в програмі приймаються до 25 березня 2012 року двома шляхами: заповнити Інтернет-зголошення в режимі он-лайн АБО надіслати оголошення у вигляді окремого файлу на електронну адресу info.ua@maysternya.org.

 

Детальніше на maysternya.org.ua

 

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівнерада вимагає ...
Наступна новина: На Рівненщині оголошено ...

КОМЕНТАРІ