Рівнерада вимагає звільнення міністра освіти

Рівнерада вимагає звільнення міністра освіти

22.03.12 23:00 0 1343

Сьогодні на черговій сесії Рівненська міська рада ухвалила звернення до Президента України з вимогою звільнити Міністра освіти і науки, молоді та спорту Дмитра Табачника.

 

Нагадаємо, проект цього звернення депутати запропонували ще на минулій сесії, місяць тому, однак тоді вирішили відредагувати текст. Тож сьогодні за відредагований варіант голосували, причому двічі. Олексій Губанов висловив недовіру лічильній комісії: «У сесійній залі 49 депутатів. Наша фракція, а це 6 депутатів, не голосувала. А лічильна комісія назвала 43 голоси «за»».
При повторному голосуванні за документ віддали свої голоси 30 депутатів, а проект ухвалили.

 

У зверненні до Президента йдеться про те, що Дмитро Табачник, як керівник Міністерства освіти, не забезпечив прозорих обговорень нових реформ в освіті. Натомість діяльність міністра спрямована в деструктивне русло, на знищення української складової в системі освіти. Саме тому, "висловлюючи думку освітян, батьків та громади міста", депутати вимагають розглянути діяльність міністра на найвищому рівні та розглянути можливість його звільнення з займаної посади.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
2 (голосів: 1)
Попередня новина: У Києві перешкоджали ...
Наступна новина: Незабаром на Рівненщині ...

КОМЕНТАРІ