У Рівному школяр розлив кілограм ртуті

У Рівному школяр розлив кілограм ртуті

22.03.12 23:31 0 1369

21 березня о 16.25 працівникам Рівненського МВ УМВС стало відомо, що у житловій зоні на вулиці Голубина, що в обласному центрі, виявили розлиту речовину сірого кольору, зовні схожу на ртуть.

 

За вказаною адресою негайно виїхали працівники МНС та міліції. Поблизу будинків на доріжці вони виявили розлиту речовину. Застосувавши усіх необхідних заходів, експерти обережно вилучили її та направили на дослідження в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС України в Рівненській області. Потерпілих наразі немає, втім визначається ступінь забруднення території.

 

- Прийнятими заходами розшуку встановлено, що ртуть розлив учень дев'ятого класу однієї із рівненських шкіл, - коментує начальник Рівненського МВ УМВС Петро Єзгор. - Наразі встановлюється, де школяр придбав цю речовину. За незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту або збут отруйних чи сильнодіючих речовин передбачено штраф від 850 до 1700 гривень або позбавлення волі на строк до трьох років.

 

Джерело: Рівненський МВ УМВС

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівному знайшли ...
Наступна новина: На Львівщині викрито ...

КОМЕНТАРІ