На Львівщині матір чотирьох дітей можуть позбавили батьківських прав

На Львівщині матір чотирьох дітей можуть позбавили батьківських прав

23.03.12 12:36 0 1400

Співробітники кримінальної міліції у справах дітей м. Червоноград нещодавно відвідали молоду сім'ю, яка перебуває на профілактичному обліку. Зайшовши до квартири міліціонери жахнулись, у яких умовах живуть діти.

 

У помешканні, де проживає 36-річний батько, 31-річна мати та їхня наймолодша донечка Яна, сморід та безлад. Тут немає дитячих іграшок, одягу та їжі. Мати і батько ведуть аморальний спосіб життя. Вони часто заглядають у чарку і приводять додому місцевих п'яничок.

 

Нещодавно до навчально-реабілітаційного центру «Світанок», де навчаються розумово-відсталі діти через недогляд батьків віддали 10-річного Миколу, 9-річну Світлану та 6-річну Вікторію. Яна, яка народилася у лютому цього року наразі живе з батьками. Усі гроші, що безробітні мама й тато отримували на дітей, вони витрачали на спиртне.

 

Прокуратурою м. Червоноград порушено кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого ч.1 ст. 164 України (злісне ухилення батьків від утримання неповнолітніх дітей, що перебувають на їх утриманні) та ст. 166 КК України (злісне ухилення від виконання батьківських обов'язків).

 

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Волині знайдено склад ...
Наступна новина: На Черкащині хворі в знак ...

КОМЕНТАРІ