У Львові дитина потрапила під колеса авто

У Львові дитина потрапила під колеса авто

24.03.12 20:17 0 1858

22 березня о 16.00 годині у Львові на вулиці Н. Левицького, 3 водій автомобіля «Шевроле Авео», 29-річний житель Львова, скоїв наїзд на пішохода, 13-річного жителя міста Тернопіль, учня 8-го класу ліцею-гімназії Галицького коледжу ім. В.Чорновола м. Тернопіль.
Попередні причини ДТП - пішохід несподівано вийшов на проїжджу частину дороги за межами пішохідного переходу.
Унаслідок автонаїзду хлопчик отримав тілесні ушкодження (закритий перелом правої ноги) та був госпіталізований у Львівську міську дитячу клінічну лікарню, що на вул. П.Орлика.

 

У Львівській області водій автобуса скоїв наїзд на жінку-пішохода
22 березня о 15.00 годині у місті Стрий на вулиці Успенській водій автобуса «ПАЗ-4234», 58-річний місцевий житель, не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки та скоїв наїзд на пішохода, 49-річну жительку села Уличне Дрогобицького району.
Попередні причини ДТП - порушення водієм автобуса Правил дорожнього руху, який не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки, не вжив заходів для зменшення швидкості аж до повної зупинки транспортного засобу або та скоїв наїзд на пішохода.
Унаслідок цієї ДТП пішохід отримала тілесні ушкодження (компресія грудної клітки, закритий перелом лівої ключиці, закритий перелом ребер) та була госпіталізований у травматологічне відділення Дрогобицької центральної міської лікарні.

 

На Львівщині виявили водія автомобіля, який пред'явив підроблений техпаспорт
21 березня у місті Дрогобич на вулиці В. Великого інспектори ДПС ДАІ за порушення Правил дорожнього руху зупинили автомобіль «Гольф», яким керував 21-річний житель Дрогобицького району.
Під час перевірки у водія документів було виявлено, що технічний паспорт на автомобіль містить ознаки підробки. Документ було вилучено та передано на експертизу, яка підтвердила факт підробки техпаспорта.
За даним фактом перевірку проводять співробітники Дрогобицького райвідділу міліції.

 

У Львові нетверезий водій «БМВ» намагався втекти від інспекторів ДАІ
21 березня о 22.05 годині інспектори ДПС ДАІ під час нагляду за дорожнім рухом у Львові на вулиці Тролейбусній за порушення Правил дорожнього руху зупинили автомобіль «БМВ-530» під керуванням 36-річного жителя міста Дрогобич.
Під час перевірки документів в інспекторів ДАІ виникла підозра, що чоловік керує автомобілем, будучи напідпитку (про що свідчили різкий запах алкоголю та нечітка вимова водія).
На прохання поїхати на медосвідчення, водій «БМВ» розпочав лайку, на зауваження не реагував та намагався втекти. Згодом до свого товариша-водія приєднався пасажир автомобіля, який окрім суперечки з інспекторами, погрожував їм фізичною розправою.
Водія таки було доставлено на медосвідчення, після чого доставлено у Франківський райвідділ міліції. Автомобіль поставлено на арештмайданчик.


УДАІ ГУМВС України у Львівській області

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ