На Львівщині впіймали двох неповнолітніх крадіїв

На Львівщині впіймали двох неповнолітніх крадіїв

25.03.12 23:38 0 1483

Співробітники групи кримінальної міліції у справах дітей Яворівського райвідділу міліції затримали двох підлітків, котрі пробралися у приміщення перукарні і викрали понад 400 гривень.

 

У лютому місяці до райвідділу звернулась приватний підприємець. Жінка повідомила, що вночі із перукарні, що знаходиться у приміщенні автостанції, зламавши замок на вхідних дверях, викрадено понад 400 гривень.

Хлопців затримали через місяць. У міліції з'ясувалося, що проти 16-річного Віталія (імена у тексті змінено) вже було порушено кримінальну справу (10 лютого) за крадіжку мобільних телефонів, але це хлопця це не зупинило. Через декілька днів він із 14-річним товаришем скоїли крадіжку.

 

«Обидвоє хлопців систематично пропускають школу. Вони з неблагополучних сімей, але на обліку у райвідділі не стояли» -, каже Назар Кобилецький - т.в.о. начальника КМСД у Львівській області.

Слідчим відділом Яворівського райвідділом міліції проти юнаків порушили кримінальну справу за ознаками частини 3 статті 185 КК України (Крадіжка поєднана з проникненням у житло).

 

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівному обвалився дах ...

КОМЕНТАРІ