На Рівненщині в ДТП загинула молода пара

На Рівненщині в ДТП загинула молода пара

26.03.12 22:30 0 1984

Уночі з 25 на 26 березня близько 2 години на автодорозі Городище-Рівне-Старокостянтинів, поблизу міста Костопіль, сталася автопригода у якій загинуло двоє молодих людей.

 

За попередніми даними 23-річний Борис, житель Зарічненського району керуючи автомобілем «Опель-Омега» рухаючись зі сторони Рівного в напрямку міста Костопіль не вибрав безпечної швидкості руху та не впоравшись із керуванням з'їхав у кювет, де авто перекинулося.

 

У результаті цієї дорожньо-транспортної пригоди водій іномарки та 19-річна пасажирка Оксана, яка проживала у селі Нобель Зарічненського району, від отриманих тілесних ушкоджень загинули на місті пригоди.

 

Ще один пасажир «Опеля» 21-річний Олександр, житель смт. Володимирець отримав тілесні ушкодження, з якими наразі госпіталізований у ЦРЛ м. Костополя.

 

Про це повідомили з прес-служби ВДАІ УМВС.

 

Як нам стало відомо, молодий чоловік, що загинув в автокатастрофі, працював викладачем на кафедрі фізкультури РДГУ, а дівчина - першокурсницею цього ж навчального закладу.

Хлопець лише 2011 року закінчив навчання у ВИШі, про що повідомляється на пам'ятному стенді, розміщеному при вході до навчального закладу.

 

Редакція УкрЗахідІнформ висловлює свої співчуття близьким і рідним загиблих.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 4)
Попередня новина: На Франківщині спритний ...
Наступна новина: Демократія нарешті дійшла ...

КОМЕНТАРІ