На Франківщині спритний стомалолог торгував наркотиками

На Франківщині спритний стомалолог торгував наркотиками

26.03.12 00:08 0 1371
Один з медичних працівників у Косівському районі Івано-Франківської області потрапив у поле зору правоохоронців після отримання останніми інформації про те, що лікар-стоматолог попри практику за основною спеціальністю займається й дещо іншими речами. Зокрема, були підстави припускати, що за посередництва цього 31-річного чоловіка на території району здійснюється підпільна торгівля наркотичною сировиною - перемеленим маковинням. Подальший розвиток подій підтвердив ці припущення.


Оперативники Косівського райвідділу міліції та обласного підрозділу БНОН задокументували злочинні дії збувальника наркосировини. Як з'ясовано, за певну грошову винагороду він пообіцяв продати одному з громадян значну кількість маковиння. Надвечір вони домовилися про зустріч, під час якої покупець передав продавцеві 3 тис. грн. Натомість стоматолог повідомив покупцеві про місце, де за певний проміжок часу той зможе забрати «товар».
За декілька годин працівники міліції затримали чоловіка одразу після того, як він під деревом у лісовій місцевості поблизу річки підібрав мішок з перемеленим маковинням вагою 900 грамів. Затриманий зізнався про походження наркосировини.


Проти лікаря-стоматолога порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.307 Кримінального кодексу України (збут наркотичних засобів). За протизаконні дії чоловіка можуть засудити до позбавлення волі на строк від 5 до 10 років. Слідство з'ясовує джерело походження маковиння, яким торгував лікар, повідомив СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівному обвалився дах ...
Наступна новина: На Рівненщині в ДТП ...

КОМЕНТАРІ