Закарпатського пройдисвіта затримали в Тернополі

Закарпатського пройдисвіта затримали в Тернополі

27.03.12 12:42 0 1484

До обласного управління внутрішніх справ Тернополя із заявою, що житель однієї з квартир здійснює сварки і бійки з членами сім'ї, звернувся чоловік, який представився київським чиновником.

 

Коли на місце події виїхала слідчо-оперативна група, в квартирі за вказаною адресою їх зустрів невідомий. Чоловік вимагав, щоб міліціонери штурмом взяли квартиру за іншою адресою, адже саме там зараз знаходиться той, хто здійснює насильство над родичами, до того ж, зазначене приміщення служить наркопритоном. Міліціонери перевірили інформацію, але надалі факти підтвердження не знайшли. Проте підозри у міліціонерів викликала особистість самого заявника. На вимогу пред'явити документи, чоловік почав поводитися зухвало, посилаючись на знайомства і покровительства. Міліціонери затримали невідомого і з'ясували його справжнє ім'я.

 

Як виявилося, затриманий лише на словах мав «ставлення» до РНБО, МВС, Міністерства оборони і Генерального штабу Збройних Сил України. Більш того, для своїх шахрайських цілей використовував генеральський мундир і видавав себе за столичного впливового чиновника.
Історія появи закарпатського пройдисвіта на Тернопільщині не менш цікава. Виявляється, до березня минулого року зловмисник знаходився у в'язниці, де познайомився з тернополянином. Мабуть ще тоді визрів план оселитися у Тернополі. Адже про шахрайські і не тільки «таланти» закарпатця раніше знали в Мукачево та в Івано-Франківську.
Покинувши стіни в'язниці, зловмисник майже відразу приїхав до Тернополя.

 

Мати засудженого переконав, що він впливовий чоловік, а також вона повірила, що приїжджий є її родичем по першому чоловіку. Жінка дала притулок аферисту. Шахрай мабуть тільки планував розпочати на Тернопільщині бурхливу діяльність.Поки правоохоронці доводять причетність зловмисника до однієї з афер.Триває розслідування, повідомляє СОС УМВС України в Тернопільській області.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненському озері ...
Наступна новина: На Львівщині селяни ...

КОМЕНТАРІ