Львівські курці загинули в пожежі

Львівські курці загинули в пожежі

28.03.12 04:15 0 1393

26 березня о 06:47 диспетчер Городоцького районного відділу МНС отримав повідомлення про пожежу в житловому будинку в селищі Малий Любінь. Під час гасіння пожежі рятувальники виявили тіло 66-річної людини без ознак життя. Про це повідомляє прес-центр ГУ МНСУ у Львівській області.

 

Вогонь встиг знищити речі домашнього вжитку в житловій кімнаті на площі 6 кв м та пошкодити два вікна і стіни на площі 10 кв.м. Бійцям МНС вдалося врятувати житловий будинок та майно на суму 70 000 гривень. Прямі збитки від пожежі склали 10 000 грн.

 

Наступного дня, 27 березня о 01.42 на пульт зв'язку оперативно диспетчерської служби надійшло повідомлення про пожежу в одній з квартир трьохповерхового житлового будинку, що знаходиться на площі в місті Львові. Прибувши до місця події, рятувальники виявили тіло 25-річної людини без ознак життя. Вогонь встиг знищити диван та речі домашнього вжитку в житловій кімнаті на площі 3 кв.м. та пошкодити побутову техніку. МНСникам вдалося не допустити поширення полум'я на сусідні квартири та врятувати майно на суму 50 000 грн. Прямі збитки від пожежі склали 10 000 грн.

 

За висновками фахівців Держтехногенбезпеки, причина обох пожеж - необережність при курінні загиблих.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Галичину наступає кір
Наступна новина: На Львівщині - нове ДТП

КОМЕНТАРІ