Львів прибиратимуть чиновники

Львів прибиратимуть чиновники

28.03.12 08:24 0 1361

31 березня у Львові під час загальноміської толоки, до прибирання Франківського району буде залучено 152 робітники ЛКП та 140 осіб адміністративно-управлінського персоналу комунальних підприємств та районної адміністрації. Також усіх львів'ян запрошують долучитися до впорядкування територій навколо своїх будинків. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

 

У кожному районі міста ведуться відповідні роботи з прибирання. Зокрема, у Франківському районі окрім прибирання вулиць, заплановано привести цоколі будинків до хорошого стану та замінити водостічні труби, впорядкувати газони та міжбудинкові території.

 

«У Франківському районі толоку буде розпочнуть о 8.00 год і закінчать о 15.00 год. Передбачено виконання робіт з прибирання безгосподарних територій - прилеглих до парків, пагорбів вздовж залізничної колії, пустирів на вул. Трускавецькій та інших. Буде залучено 9 ЛКП, у яких працює 465 двірників. Також буде залучено 152 робітники ЛКП та 140 осіб адміністративно-управлінського персоналу комунальних підприємств та районної адміністрації. Долучаються також 140 курсантів Академії сухопутних військ, понад 300 солдатів строкової служби військової частини «А 0284», що знаходиться на вул. Стрийській та вул. Кн. Ольги.

 

Так, у парку «Знесіння» прибиратимуть працівники апарату виконавчого комітету, департаменту «Адміністрація міського голови», департаменту містобудування, управління екології та благоустрою, управління архітектури та управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин.

 

У парку "Високи замок" прибиратиме департамент «Євро-2012», управління транспорту і зв'язку, юридичне управління, відділ у справах неповнолітніх. У Снопківському парку - департамент економічної політики, управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій та управління економіки. За Личаківським парком закріплені управління освіти та управління охорони здоров'я.

 

У парку ім. Б. Хмельницького прибиратимуть управління культури і туризму. У парку ім. Івана Франка - працівники організаційного управління та архівного відділу. За парком «Залізна вода» закріплено управління комунальної власності та управління муніципальної дружини. У парку «Горіховий гай» прибиратиме департамент житлового господарства та інфраструктури, управління житлового господарства та управління капітального будівництва. У Стрийському парку прибиратимуть працівники департаменту фінансової політики, управління адміністрування місцевих та залучених фінансів, управління фінансів. За Личаківським цвинтарем закріплено управління охорони історичного середовища.

 

У парку «Піскові озера» прибиратимуть працівники управління інформаційної політики та зовнішніх відносин, управління контролю і аудиту, управління внутрішньої політики, управління «Секретаріат ради».

На вулиці Весняній прибирання здійснять працівники управління «Дозвільний офіс» та управління державної реєстрації. У парку «Погулянка» прибиратиме департамент гуманітарної політики, управління молоді, сім'ї та спорту, управління соціального захисту.

 

На території цвинтаря на вул. Чижевського прибиратимуть працівники управління інженерного господарства. На площі Ринок прибиратимуть працівники адміністративно-господарського управління. На вулиці Коперника, 21а - управління з надзвичайних ситуацій.

 

 

Проведена уже попередня розмова і розроблені плани робіт щодо прибирання підприємствами, навчальними закладами, медичними установами району приведення своєї території до належного стану.

Звертаємо увагу власників приватних територій та будинків, що не треба дивитися на іншого. Треба показати, яким місто має бути на прикладі власного подвір'я», - розповів голова Франківської РА Руслан Кандибор.

 

 "Ми готуємося до толоки, де будемо залучати багато військової сили. Зокрема курсанти Академії сухопутних військ працюватимуть на вул. Замковій, вул. Кривоноса, вул. Стефаника та інших - переважно території, які потребують значного впорядкування. Залучатимемо техніку та працівників комунальних підприємств. Просимо всіх мешканців також долучитися 31 березня до загальноміської толоки. Ми уже розмістили відповідні оголошення. Чимало мешканців активно зголошуються брати участь у прибиранні. Основними видами робіт будуть приведення в належний стан водостічних труб на фасадах будинків, номерних знаків на будинках, прапоротримачів. Заплановано відремонтувати цокольні приміщення, почистити горища, облаштувати газони та прилеглі до будинків території. Крім того, було розіслано листи підприємствам із проханням також пофарбувати вхідні брами, огорожі, впорядкувати прилеглі території, квітники тощо.", начальник відділу житлового господарства ЛМР, Леся Дулиба.

 

Нагадаємо, за інформацією управління екології та благоустрою ЛМР, цьогоріч у толоці візьмуть участь близько 3 тис. курсантів Академії сухопутних військ ім. П. Сагайдачного та представників особового складу військової частини «А 0284».

 

Львівська міська рада звертається до мешканців, керівників підприємств та організацій долучитись до прибирання та подбати про стан прибудинкових територій, щоб наше місто були чистішим і комфортнішим для життя.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині за місяць ...
Наступна новина: На Рівненщині по-звірськи ...

КОМЕНТАРІ