На Волині затримано накоторгівців

На Волині затримано накоторгівців

28.03.12 12:12 0 1441

Співробітники СБУ спільно з прикордонниками Луцького прикордонного загону ліквідували контрабандний канал переміщення через державний кордон України наркотичних засобів, повідомляє Прес-центр СБ України.


У Рівненській області затримали двох громадян України, які намагались перемістити наркотики до Республіки Білорусь
Встановлено, що двоє громадян Рівненщини, намагались перемістити через пункт пропуску «Прикладники» Рівненської митниці до Білорусії майже 400 грам особливо небезпечного наркотичного засобу - канабісу.
Зокрема, 27-річний організатор переправлення домовився з місцевим мешканцем про переміщення маріхуани через державний кордон України за винагороду у розмірі 200 доларів США.


Правоохоронці затримали контрабандиста безпосередньо у пункті пропуску Рівненської митниці та вилучили у нього приховану під верхнім одягом марихуану. Одночасно з ним був затриманий і організатор контрабандного переправлення наркотичних засобів, який перебував неподалік від митниці і спостерігав за протиправною оборудкоу.


14 березня ц.р. слідчим відділом Управління СБУ в Рівненській області порушено кримінальну справу стосовно двох громадян України за ч.2 ст.15 (замах на злочин), ч.2 ст.305 (контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів) Кримінального Кодексу України. Стосовно організатора судом обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою, а що до іншого зловмисника судом обрано запобіжний захід у вигляді застави у розмірі 17 тисяч гривень.
Триває слідство.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ