На Львівщині судитимуть міліціонера

На Львівщині судитимуть міліціонера

29.03.12 08:47 0 1385

Прокуратура Львівської області порушила кримінальну справу стосовно оперуповноваженого сектору карного розшуку одного з районних відділів ГУ МВС України у Львівській області, за ч.2 ст.365 КК України (перевищення службових повноважень, що супроводжувалось насильством). Про це Магнолії-ТВ повідомила прес-служба прокуратури області.

 

З`ясовано, що міліціонер 18 березня безпричинно затримавши громадянина, доставив його в приміщення райвідділу та явно виходячи за межі наданих прав та службових повноважень, незаконно утримуючи громадянина, застосував до нього фізичне насильство чим спричинив потерпілому тілесні ушкодження.

 

Аби приховати вчинений злочин, правоохоронець склав рапорт про нібито вчинення затриманим громадянином опору працівникам міліції, на підставі якого в подальшому складено протокол про адміністративне правопорушення.

 

Розслідування справи здійснює слідчий відділ прокуратури Львівської області.

Зазначимо, що протягом 3 місяців 2012 року органами прокуратури Львівської області уже порушено 3 кримінальних справи за обвинуваченням працівників правоохоронних органів у перевищенні службових повноважень, що супроводжувалось насильством.

 

Магнолія-ТВ.com

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині підпалюють ...
Наступна новина: На Львівщині знайшли тіло ...

КОМЕНТАРІ