На Волині чоловіка забили до смерті

На Волині чоловіка забили до смерті

29.03.12 10:10 0 1525

У селі Сереховичі на подвір'ї 54-річного Віктора виявили труп місцевого жителя - 41-річногоВіктора. Результати судово-медичної експертизи показали, що смерть потерпілого настала внаслідок закритої черепно-мозкової травми та перелому склепіння черепа. Про це повідомив відділ зв'язків із громадськістю УМВС у Волинській області.


За підозрою у скоєнні цього злочину - нанесенні тілесних ушкоджень, які спричинили смерть - працівники міліції підозрюють господаря обійстя. Віктора в селі, без перебільшення, знають усі. При цьому чоловік зажив слави дебошира. Люди навіть кажуть, що він страждав на психічні розлади. Більше того - у 2006 році проти нього була порушена кримінальна справа за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) КК України.


Нині Віктор затриманий в ізоляторі тимчасового тримання Старовижівського РВ УМВС України у Волинській області. Порушена кримінальна справа за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК (Умисне тяжке тілесне ушкодження) України. Підозрюваному світить позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Триває слідство.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ