У Тернополі затримали банду

У Тернополі затримали банду

29.03.12 23:14 0 1819
У Тернополі затримали молодиків, які вимагали у студентів гроші.

Як повідомили, до групи вимагачів входилираніше засуджені молодики : 24-річний і 20-річний тернополянини і 25-річний житель Івано-Франківська.

Роспочали свою діяльність з студента, що був винен їм 1 тисячу, і не встиг віддати. Змушували писати боргові розписки діп тичком ( били битою, травматичним і газовим пістолетами, возили до лісу "побалакати").Переслідували всюди, За відмову прострелили ногу.
Тим часом шукали нових жертв.
одному з третьокурсників місцевого ВИШу приписали невідомо за що борг у 20 тисяч доларів і так залякали хлопця, що тої поїхав з міста назавжди.

За словами начальника відділу боротьби з етнічними організованими злочинними групами та екстремізмом УБОЗ УМВС в Тернопільській області, підполковника міліції Василь Джиджора, потерпілі не одразу звернулися до правоохоронців.
Залякані "родичами-високопосадовцями", хлопці лише з часом зрозуміли, що то брехні і зважилися звернутися до оперативників управління боротьби з організованою злочинністю.

Під час передачі чотирьохсот доларів, правоохоронці затримали вимагачів. У них вилучили цілий арсенал зброї - шість мисливських рушниць, кастет, чотири пістолети, набої, електрошокери, значну суму валюти, автомобілі.
Вимагачам висунуті звинувачення за частиною 2 статті 189 Кримінального кодексу. Усіх трьох учасників зграї арештовано.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: На Івано-Франківщині ...
Наступна новина: Франківські депутати ...

КОМЕНТАРІ