Франківські депутати звинувачують міського голову в невихованості

Франківські депутати звинувачують міського голову в невихованості

29.03.12 23:16 0 1447

Міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус недотримується професійної етики.

 

 

Такий вердикт сьогодні на сесії міської ради озвучили депутати. «Дії міського голови не відповідають загальноприйнятим нормам ведення сесійного засідання», - констатував депутат Михайло Сеньків, повідомляє агенція новин "Фirtka".

 

 

А Сергій Борзов, який на минулій сесії, за його ж словами, став жертвою висловлювань мера, додав, що такі не зовсім коректнні слова зі сторони Анушкевичуса можна було чути й в період його попередньої каденції. Тому варто внести поправки до ст. 46 Регламенту міської ради з метою уточнення умов поведінки в сесійній залі не тільки депутатів, а, в першу чергу, головуючого.

 

 

До дискусії долучився й депутат Володимир Чорноус, який висловив думку, що якщо мер після попереджень не припиняє свої висловлювання, то варто надати повноваження депутатам позбавити його права голосу на засіданні сесії.

 

 

Щодо звинувачень у некоректних висловлюваннях сам же міський голова Віктор Анушкевичус стверджує, що ніколи нікого не ображав і проявляє щодо деяких озвучених на сесії заяв надзвичайне терпіння.

 

 

Зрештою, депутати підтримали думку, що секретар міської ради має право дати попередження міському голові, якщо останній неетично висловлюється.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ