До Івано-Франківська в'їзд тепер платний

До Івано-Франківська в'їзд тепер платний

29.03.12 23:34 0 1523

Виконком Івано-Франківської міськради вирішив встановити плату за в'їзд і паркування автотранспорту у спеціально відведених місцях в історико-архітектурній частині міста.

 

Зокрема, виконком затвердив тариф за в'їзд у сумі 50 гривень/день для легкових автомобілів та 80 гривень/день - для туристичних автобусів. Плата за в'їзд і паркування буде стягуватися з 8:00 до 19:00 без вихідних, пише Корреспондент.net.

Як повідомляється, межі зони платного в'їзду та паркування автотранспорту виконком встановив в межах вул. Галицької - пл. Ринок - пл. Міцкевича - вул. Страчених - Мельничука - Шпитальної.

 

"У даній зоні будуть встановлені обмежувачі руху у вигляді циліндрів. Вони будуть на пульті управління. Плату стягуватимуть співробітники комунального підприємства Сервіс авто. Надалі переведемо плату в електронний режим", - розповів представник міськради.

 

Згідно з рішенням виконкому, безкоштовно у центр буде дозволено в'їжджати спеціальному автотранспорту зі службовими державними номерними знаками під час виконання службових обов'язків, а також інвалідам з ураженням опорно-рухового апарату, інвалідам війни, ветеранам визвольних боїв.

 

Також за в'їзд не будуть платити мешканці будинків, розташованих у межах зони платного в'їзду. Для цього вони повинні представити документ, що підтверджує реєстрацію прописки. Рішення виконкому буде розглянуте на найближчій сесії міської ради.

 

Нагадаємо, що в Івано-Франківську з 1 лютого 2011 року встановлено туристичний збір у розмірі 1% від вартості всього періоду проживання (ночівлі) за вирахуванням податку на додану вартість.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Франківські депутати ...
Наступна новина: У Львівській області скоєно ...

КОМЕНТАРІ