Махінації з Ужгородським коньячним заводом доведені до суду

Махінації з Ужгородським коньячним заводом доведені до суду

11.04.12 14:16 0 1584

Завтра, 12 квітня 2012 року, в приміщенні Закарпатського окружного адміністративного суду відбудеться слухання справи за позовом засновника ОП Ужгородський коньячний завод до державного реєстратора Ужгородської РДА.
Співвласники Ужгородського коньячного заводу пішли до суду, інформує "Закарпаття онлайн".

 

Суть позову полягає у забороні проводити реєстраційні дії по припиненню юридичної особи ОП Ужгородський коньячний завод.

Як стверджують ініціатори звернення до суду, 22 вересня 2011 року керівник підприємства Володимир Гісем, заздалегідь звільнивши всіх співвласників, провів збори без відома засновників, на яких прийняв рішення перереєструвати підприємство в Товариство з обмеженою відповідальністю.Оскільки жодного засновника на збори запрошено не було, то не відомо, хто мав стати новим власником підприємства, яке ще у 1993 році було приватизоване членами організації орендарів.

 

На думку позивачів, фактично готується незаконне поглинання підприємства за рахунок голосів найманих працівників.На даний момент частки засновників не визначені у Статутному фонді, що дає змогу Володимиру Гісему маніпулювати власністю членів організації орендарів. Жоден орендар не відписував свою частку пану Гісему В.В. Тому не відомо, на яких підставах та в чию власність перейде колективне підприємство.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині водяться ...
Наступна новина: На Рівненщині чоловік ...

КОМЕНТАРІ