Тернопільські міліціонери знищини наркотичних речовин на півтора мільйона гривень

Тернопільські міліціонери знищини наркотичних речовин на півтора мільйона гривень

11.04.12 17:29 0 1512
Майже тонну наркотиків, психотропних речовин та обладнання для виготовлення дурману днями знищили тернопільські міліціонери. З димом пішли центнери марихуани, макової соломки, кілограми психотропних речовин.


Зібраний оперативниками за три місяці цього року «врожай» виявився вагомим - для перевезення довелося наймати вантажний автомобіль. Знищені речові докази фігурували у майже двохстах кримінальних справах, порушених за незаконний обіг наркотиків. Щойно підозрюваним особам були винесені судові вироки, які вступили в законну силу, ту частину доказової бази, якою служив вилучений дурман, було знищено.


Спалення наркотичних речовин контролювала спеціально створена комісія, до складу якої увійшли представники різних правоохоронних структур.


На чорному ринку вартість знищеної міліціонерами партії наркотиків та прекурсорів сягає майже півтора мільйона гривень. Як повідомив начальник відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків УМВС в області Анатолій Сівчук, за останні роки правоохоронці вперше знищили таку велику кількість дурману.

 

УМВС у Тернопільській області

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині чоловік ...
Наступна новина: В десяте на рівненщині ...

КОМЕНТАРІ