В десяте на рівненщині пройде теренова гра

В десяте на рівненщині пройде теренова гра "Гурби"

11.04.12 19:36 0 1643

Теренова гра «Гурби-Антонівці» - відбуватиметься з 28 квітня по 1 травня 2012 року. Терен залишається незмінним - лісовий масив між селами Антонівці на Тернопільщині та Гурби, що у Рівненській області. За всю історію Гурбів у ній взяли участь близько трьох тисяч молодих людей з усіх куточків України.

 

Теренову гру було започатковано ВМГО «Молодіжний Націоналістичний Конгрес». Назву вона отримала в честь най масштабнішого бою в історії Української Повстанської Армії, який відбувся в кінці квітня 1944року, саме на цій території.

 

Популярність гри з кожним роком зростає. Протягом 2008-2009 років гра вийшла на міжнародний рівень - її відвідали гості з Польщі, Білорусі та Росії. У 2010 році її проведення було підтримано на рівні Міністерства України у справах сім'ї, молоді та спорту. Цього року гра відбувається за підтримки Управління у справах сім'ї, молоді та спорту ОДА, Тернопільської обласної та міської рад, Тернопільського обласного Молодіжного методичного центру та Спілки підприємців "Українська справа".


Деякі зміни внесли і в головні правила:
- всі команди (курені) матимуть на початку гри 1000 балів, і головним завданням кожної команди буде зберегти якомога більше балів;
- за кожного вбитого члена команди буде відмінусовано певну кількість балів;
- захоплений прапор супротивника потрібно буде доставити до РВС протягом двох годин, за що нараховуватимуться бонусні 300 балів. Якщо гравці не впораються із цим завданням у визначений час, команда не отримає додаткових балів. Якщо ж прапор не буде доставлений до РВС до кінця дня, то в команди зніматиметься 300 балів.


Війна «на два фронти» для кожної з трьох команд, можливість різноманітних тактичних комбінацій, складність в визначенні переваги та при підрахунку "вбитих" і "поновлених" гравців, - все це змушує команди атакувати і здобувати перемогу.

Детальнішу інформацію про гру можна знайти тут: http://gurby.org.ua/

 

Усі, хто має бажання взяти участь у спортивно-патріотичній тереновій грі «Гурби-Антонівці-2012», мають зголоситися до 20 квітня 2012 року за телефоном 0979755428 або на сайті http://gurby.org.ua/.
Кращі учасники будуть нагороджені символікою гри та цінними подарунками від Центрального Проводу Молодіжного Націоналістичного Конгресу.

 

Тож вперед за новими враженнями!!!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівному на Великдень ...

КОМЕНТАРІ