У Львові відбудеться Діловий форум

У Львові відбудеться Діловий форум

22.04.12 04:34 0 1541

Львів економічний. 26-27 квітня уже вчетверте поспіль у Львові проходитиме Весняний діловий форум, організатором якого виступає ТОВ «Юридична компанія «Ейч.Ді.Партнерз». Цьогоріч у форумі візьмуть участь близько 200 представників влади, бізнесу, експертного середовища з України і інших країн.

 

Як розповідають організатори, основною темою, що обговорюватиметься на цьогорічному форумі, будуть перспективи розвитку економіки України у 2012 році. Зокрема, форум складатиметься із чотирьох дискусійних платформ, під час яких будуть обговорені питання державно-приватного партнерства, стан банківського сектору та розвиток економіки у 2012 році, пошук шляхів та механізмів зростання бізнес-активності в містах України, ключові питання взаємодії бізнесу та суспільства.

 

«Міжнародний весняний діловий форум - це захід, який завжди проводиться у Львові. Це платформа не лише для підприємств і підприємців Львова отримати останню інформацію щодо макроекономічних змін і тенденцій в країні, але й можливість залучити потенційних партнерів, оскільки значна кількість учасників передбачається з іноземних компаній та фінансових установ. Для нашого міста це дуже важливо, адже форум є певним майданчиком популяризації ідей, які вже набули реалізації у Львові, серед інших міст та регіонів» зазначив представник управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій ЛМР Сергій Кіраль.

Цьогоріч у форумі візьмуть участь близько 200 представників влади, бізнесу, експертного середовища з України та з-за кордону.

 

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Rozetka.UA заборгувала ...
Наступна новина: Дерибан землі на Львівщині

КОМЕНТАРІ