На Рівненщині за наругу над могилами молодики отримали по три роки позбавлення волі

На Рівненщині за наругу над могилами молодики отримали по три роки позбавлення волі

23.04.12 21:13 0 1417

Нещодавно 24-річного та 30-річного мешканців села Колоденка Рівненського району за крадіжки з кладовищ та наругу над могилами засудили до трьох років позбавлення волі, щоправда з іспитовим терміном у півтора роки.  

 

З'ясувалося, що першу крадіжку з могили кримінальний дует скоїв ще на початку січня  2011 року. Двоє приятелів постійно перебували у фінансовій скруті, бо працювати не хотілося, а випити та закурити було до снаги.  Міркуючи над тим, як і де здобути сяку таку копійчину чоловіки прийшли до висновку: найпростіше вкрасти металеві вироби на кладовищі і здати скупникові металобрухту. Вперше скоївши крадіжку, зловмисники заробили по 40 гривень, які відразу ж і прогуляли. Та на цьому «заробітки» не закінчилися - вже наступного вечора події повторилися.

 

Загалом працівники міліції задокументували два факти наруги над могилами та п'ять епізодів крадіжок з кладовища. Суд зваживши всі обставини справи визнав обох розкрадачів могил винними і призначив покарання у вигляді трьох років позбавлення волі з іспитовим терміном 1 рік і 6 місяців.  


Джерело: Рівненський РВ УМВС

 

 

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ