На Закарпатті син позбавив матір життя

На Закарпатті син позбавив матір життя

23.04.12 21:35 0 1587

В ніч з 21 на 22 квітня у селі Нижній Студений Міжгірського району пожежа в житловому будинку позбавила життя 42-річної жінки.

 

Як з'ясувалося, до загорання призвели навмисні дії 22-річного сина власниці, котрий вчинив підпал у помешканні матері. Того вечора Михайло в черговий раз посварився з Ольгою через її згубну звичку до алкоголю та пішов з дому. Через деякий час у будинку виникла пожежа. Загорання в помешканні виявив син, який власне і зателефонував в оперативно-рятувальну службу та першим взявся приборкувати вогонь, котрий вже охопив ліжко, підлогу та частину стелі в кімнаті.

 

Рятувальники не забарилися й за кілька хвилин прибули за вказаною адресою та приборкали полум'я, однак врятувати життя жінці не вдалося.

Спочатку все вказувало на те, що загорання сталося через необережність під час паління, однак з прибуттям до місця фахівців Міжгірського районного відділу Управління Держтехногенбезпеки та правоохоронців стало відомо, що пожежа була чітко спланованою. Окрім того, у загиблої були зв'язані руки, а у свідченнях сина спостерігалася плутанина. Через деякий час Михайло зізнався, що навмисно вчинив підпал у будинку, а щоб мати не мала шансу на порятунок - зв'язав їй руки мотузкою.

 

Зараз хлопець дає свідчення правоохоронцям та взятий під варту. Його подальшу долю та ступінь відповідальності вирішуватиме суд.

 

Управління Держтехногенбезпеки у Закарпатській області

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ