На Закарпатті відбулися міжнародні змагання з танцювального спорту «UZHGOROD OPEN-2012».

На Закарпатті відбулися міжнародні змагання з танцювального спорту «UZHGOROD OPEN-2012».

30.04.12 10:54 0 1823
Два дні поспіль, 28 та 29 квітня, в ужгородському спорткомплексі «Юність» тривали XII міжнародні змагання з танцювального спорту «UZHGOROD OPEN-2012». Цьогоріч більше тисячі пар із понад 20-ти країн світу приїхали на Закарпаття, щоб поборотися за нагороди. Урочисте відкриття відвідали очільник краю Олександр Ледида, його заступник (керівник оргкомітету змагань) Іван Качур, начальник управління у справах молоді та спорту облдержадміністрації Віталій Ерфан.


Організаторами «UZHGOROD OPEN-2012» виступили Всесвітня федерація спортивного танцю (WDSF), Міністерство освіти й науки, молоді та спорту України, ВГО «Всеукраїнська федерація танцювального спорту», управління у справах молоді та спорту Закарпатської облдержадміністрації, Клуб спортивного танцю «Грація» (м. Ужгород).


Цього року на змагання приїхала рекордна кількість учасників. Серед танцювальних дуетів є і такі, що входять у  25-ку та 50-ку кращих у світі. Якісним є і представництво журі, його склад сформовано із кваліфікованих суддів з 30-ти країн. До слова, міжнародні змагання «UZHGOROD OPEN» входять у трійку наймасовіших змагань із танцювального спорту в Україні.
У рамках «UZHGOROD OPEN-2012» також проходить Чемпіонат України та Кубок України зі спортивного танцю.


Відкриваючи спортивне свято, Олександр Ледида відзначив:
-  Стало вже доброю традицією проводити такі масштабні змагання на Закарпатті. Нині ми, без сумніву, можемо говорити про високий рівень турніру, адже тут присутні учасники з 25-ти країн. Тож бажаю спортсменам успіху, суддівської справедливості, гостям - чудових вражень та хорошого відпочинку в нашому краї.
У перший день змагань визначали переможців у запальній латиноамериканській програмі. Другий день був присвячений європейській  програмі.

 

Прес-центр Закарпатської ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ