Волинські байкери відвідали дитячий будинок

Волинські байкери відвідали дитячий будинок

06.05.12 05:13 0 1721

Вже не вперше волинські байкери відвідують Ківерцівський дитячий будинок «Сонечко». На цей раз вони привезли малечі не лише гарні подарунки, адже 2 травня до дітей приїхало ціле шоу. 

Про це повідомили у Волинській єпархії Української Православної Церкви 

Як розповів один з організаторів благодійної акції Юрій Сілюк, окрім зібраних коштів з любителів залізних коней, до доброї справи долучились і благодійники. За його словами, байкери хотіли показати, що якщо вже вони, які вважаються бунтарями, можуть робити щось хороше, то це має бути прикладом для наслідування. Тож цього дня зібрались люди, які не збираються балотуватись до рад - вони просто хочуть приділити увагу тим, про кого забули всі, й подарувати крапельку тепла дітям.

«Ми приїздимо сюди не перший рік і, думаю, не останній. Щоразу ми придумуємо щось нове і цікаве для діток», - додав він. Привезли ж байкери чимало подарунків - фрукти, велосипеди, іграшки, розмальовки, книги, кольорову крейду, одяг та багато іншого.

До слова, з Луцька понад тридцять мотоциклів їхало колоною звертаючи на себе увагу перехожих. Окрім людей з Луцька та Луцького району, до акції долучились мотоциклісти з мотоклубу WINDS MC, що у місті Ковель. Вони допомогли зробити добру справу маштабнішою.

З Цумані до малят приїхав отець Михаїл, який пояснив, що він вдячний за те, що його долучили до цієї благодійної акції. «Думаю, Бог все бачить і оцінить», - зауважив він. За словами священика, не важливо до якої субкультури відноситься людина, головне те, що вона хоче робити добро і робить це.

Розважали малюків аніматор і величезна панда. Спочатку діти з острахом дивились на це гігантське чудо, але погладивши зрозуміли, що вона - друг, та із задоволенням водили хороводи та фотографувались з живою іграшкою.

Невеликі показові бої провели лицарі. До того ж вони активно брали участь у конкурсах та танцях з малечею. Апогеєм зустрічі стало катання дітей на мотоциклах. Вони вишиковувались у чергу, аби не пропустити можливості сісти на блискучих коней і проїхатись навколо дитячого будинку.

Вихователька закладу Наталія Чухрій подякувала організаторам акції. За її словами, зараз чимало людей, які приїздять у дитбудинок та хочуть зробити щось хороше для малечі.

 

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ