У Рівному відбувся показ скандального фільму

У Рівному відбувся показ скандального фільму "Матч"

08.05.12 08:18 0 1778

    Історія з " Матчем" продовжується. В останній день ліцензованого показу в місті Рівному власник мережі кінотеатрів Мультиплекс вирішив провести прес-показ цього славнозвісного кінофільму. Доречі, акредиттація журналістів на подію відбувалась по телефону, або через інтернет.  "Для участі у показі необхідно 7 травня до 12:00 пройти акредитацію за телефоном: 68-90-40 або відправити заявку на пошту: y.domanska@gmail.com» - повідомлялось в запрошенні для журналістів.

   Приміщення кінопалацу стало катедрою для активістів громадських організацій та політичних партій, які дискутували з представниками Мультиплексу. Лунали заклики бойкотувати прес-показ і ганьбити тих журналістів, що вирішать подивитись фільм.

   Переглянувши фільм можна зробити висновок, що герої-українці зображені як простаки, боягузи та підлабузники. Вони весь час шантажували і зраджували. А головний герой принижував і бив їх. Не раз у фільмі лунала фраза «знай своє місце», звернена до героїв, що розмовляють українською мовою та одягнені у вишиванку.

   Керівник Мультиплексу цього у фільмі не побачив.

   Він зазначив, що «Переглядаючи фільм кожен вирішить для себе, що тут показано, чи героїчний вчинок «Динамівців», чи щось інше. Ми хочемо вірити, що така історія була насправді, бо вона є прикладом героїчної поведінки».

   Отож, маємо, що маємо. Принаймні рівненська молодь цього сорому не побачила.

Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: У Рівному відбувся ...
Наступна новина: На Рівненщині пройде ...

КОМЕНТАРІ