В Рівному на День Перемоги вбили 86-річного ветерана

В Рівному на День Перемоги вбили 86-річного ветерана

10.05.12 19:36 0 1603

  Слідчий відділ Рівненського міського відділу міліції управління Міністерства внутрішніх справ у Рівненській області порушив кримінальну справу за фактом побиття до смерті в Рівному ветерана в День Перемоги. Про це повідомили в прокуратурі Рівненській області.

  Про смерть батька повідомила вранці працівникам міліції 9 травня 41-річна донька Ольга. Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, виявила у квартирі по вул. Соборній тіло 86-річного чоловіка без явних ознак насильницької смерті та слідів незаконного проникнення до помешкання.
   Утім, у ході з'ясування причини смерті, відповідно до висновку судово-медичної експертизи, стало очевидним, що пенсіонер загинув іще 8 травня від численних забійних травм голови та грудної клітки.
  - Наразі вилучені об'єкти із місця події направлені на експертизу в НДЕКЦ при УМВС, порушена кримінальна справа за частиною 2 статті 121 (нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть) Кримінального кодексу України, яка передбачає до десяти років позбавлення волі, - повідомив начальник Рівненського МВ УМВС Петро Єзгор. - Тривають слідчі дії.
   Одна із основних версій скоєного злочину, яку розглядають правоохоронці - успадкування майна.

CЗГ УМВС 

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Рівненщині вчинено ...

КОМЕНТАРІ