На Рівненщині у ДТП згоріли дві вантажівки та п’ять новеньких авто

На Рівненщині у ДТП згоріли дві вантажівки та п’ять новеньких авто

25.05.12 16:04 0 1558
  24 травня, близько четвертої години ранку на автодорозі Київ-Чоп, поблизу стаціонарного посту ДАІ у Корецькому районі, сталася резонансна дорожньо-транспортна пригода, у якій згоріло дві фури та п'ять автомобілів марки «Міцубісі Паджеро Спорт».
  Про це повідомили в прес-службі ВДАІ УМВС.
  За попередніми даними, 35-річний Олександр, житель Волинської області, керуючи автомобілем «МАН» з напівпричепом, не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки і скоїв наїзд на вантажний автомобіль «Вольво», який стояв на узбіччі автодороги. Водій останнього транспортного засобу у цей момент заміняв колесо, виставивши дорожній знак аварійної зупинки згідно з Правилами дорожнього руху.
Після зіткнення автомобілів «Вольво» з «МАНом», останній, за інерцією, в'їхав у напівпричіп ще одного «МАНу», водій якого зупинився, аби допомогти колезі із заміною колеса.

  На щастя, у цій автопригоді обійшлося без людських жертв. Однак, дві фури, п'ять новеньких автомобілів марки «Міцубісі Паджеро Спорт», які перевозив «Вольво», та вантаж «МАНа» - 16 пакетів тирсоплити - згоріли вщент.
За фактом ДТП проводиться перевірка та встановлюються матеріальні збитки.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ