В Ужгороді презентували книгу професора Валерія Бебика «Тисячолітня Україна: доісторичні цивілізації та глобальні релігійно-політичні доктрини»

В Ужгороді презентували книгу професора Валерія Бебика «Тисячолітня Україна: доісторичні цивілізації та глобальні релігійно-політичні доктрини»

28.05.12 14:25 0 2132

   25 травня 2012 року в Свято-Миколаївському актовому залі Ужгородської української богословської академії імені святих Кирила і Мефодія та Карпатського університету імені Августина Волошина відбулася презентація книги (навчально-методичні посібник) професора Валерія Михайловича Бебика «Тисячолітня Україна: доісторичні цивілізації та глобальні релігійно-політичні доктрини». Науково-методичний посібник охоплює питання розвитку української цивілізації з най давніших часів до Різдва Христового.
Участь у презентації прийняли: автор посібника - доктор політичних наук, професор Валерій Михайлович Бебик, ректор УУБА, президент КаУ, Уповноважений Української    

  Православної Церкви, доктор богословських наук, доктор юридичних наук,професор, архімандрит Віктор (Бедь), проректор з наукової та методичної роботи академії і університету кандидат політичних наук, в.о. доцента Євгеній Іванович Гайданка, представники професорсько-викладацького складу та студенти УУБА-КаУ. УжНУ, ЗакДУ.
Посібник схвалений Методичною радою Університету «Україна» та Вченою радою Карпатського університету імені Августина Волошина. Наукове видання здійснено інформаційно-видавничим центром Карпатського університету імені Августина Волошина. Посібник складається: з передмови, семи розділів та післямови.
   У цьому ілюстрованому навчально-методичному посібнику нового покоління на основі системного аналізу не відомих раніше фактів, подій, явищ з історії, археології, філософії, міфології, релігієзнавства, культурології, філології та політології викладено принципово нові погляди на зародження, становлення та безперервний розвиток давньої (до античної) української цивілізації та її вагомий вплив на розвиток світової цивілізації людства.
   Навчальний матеріал яскраво і доступно подається в оригінальному і доказовому тлумаченні результатів досліджень зарубіжних та вітчизняних вчених з точки зору вагомого і неповторного внеску предків українського народу у формуванні глобальної цивілізації людства, її науки, технологій, техніки, філософії, релігії і політики.
   Даний навчально-методичний посібник може бути корисним при вивчені навчальних дисциплін: глобалістика, країнознавство, історія міжнародних відносин, історія держави і права, теорія держави і права, історія політичної думки, історія України, політологія, філософія, соціологія, культурологія, релігієзнавство, право, державне управління, інформаційно-комунікаційний менеджмент, інформаційна політик та безпека, соціальні комунікації тощо, а також при підготовці фахівців відповідних напрямів за освітньо-кваліфікаційним рівнем: бакалавр, спеціаліст, магістр.
  Інтерв'ю з автором книги членом Гуманітарної ради при Президенті України, проректором університету «Україна» (м. Київ), доктором політичних наук, професором Валерієм Михайловичем Бебиком читайте в наступному номері газети «Срібна Земля» та на сайтах «Срібна Земля» і «Карпатський університет імені Августина Волошина».
Прес-служба УУБА-КаУ

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ