Вибух у Рівному - одна людина госпіталізована

Вибух у Рівному - одна людина госпіталізована

28.05.12 16:59 0 1873
До чергової частини Рівненського міськвідділу близько опівдня надійшло повідомлення від невідомого громадянина про те, що у одному із будинків по вулиці Дубенській, що в обласному центрі із сьомого поверху вилетіли вікна. Цьому передувало щось схоже на вибух. Приблизно о цій же порі лікарі станції швидкої медичної допомоги госпіталізували із сильними опіками чоловіка за цією ж адресою.

— Виїздом правоохоронців на місце події вдалось з’ясувати, що інцидент трапився внаслідок вибуху самогонного апарату, який був у помешканні цієї багатоповерхівки., — коментує ситуацію начальник УМВС Василь Лазутко. – Господиня квартири, 53-річна місцева мешканка у шоковому стані та з опіками лівої руки була також доправлена до медичного закладу. За її словами, кількома днями раніше із села вона привезла самогонний апарат. Нині в ситуації, що сталася, розбираємось.

Опитані сусіди повідомляють, що нічого подібного за родиною не спостерігали, збутом самогону подружжя не займалось. Детальна інформація про стан здоров’я чоловіка та обставини події з’ясовуються, про що буде повідомлено згодом.

СЗГ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ