Рівняни перекрили рух транспорту в знак протесту

Рівняни перекрили рух транспорту в знак протесту

31.05.12 16:34 0 1587

Нещодавно з новою силою розгорівся скандал навколо будівництва АЗС на місті дитячого спортивного майданчика, що на  по вулиці Соборна 422.

Нагадаємо,  боротьба за спортивний майданчик триває з квітня 2011 року. Скликались громадські слухання на яких депутати обіцяли допомогти громаді мешканців будинків, що знаходяться біля будівництва. Нажаль, це не допомогло.

Днями, 29 травня мешканці прилеглих будинків вийшли на акцію громадської непокори. Причиною цієї акції було те, що фірма-забудовник «Агата» розпочала будівництво: залила бетон, вивезла з майданчика спортінвентар (футбольні ворота). В знак протесту мешканці посадили дерева і закопали бетонну конструкцію.  Наступного дня на спірну територію завезли блоки. У відповідь на ці дії, мешканці написали на блоках «Банда рулить», і « Агату в попу».

Сьогодні, о 13.30 обурені мешканці  перекрили рух транспорту  в знак протесту проти сваволі олігархів і байдужості депутатів.  Близько півгодини був перекритий рух по вулиці Соборна (від вулиці Корольова до Ювілейної).  Учасники акції безперервно переходили пішохідний перехід і вимагали, щоб до них приїхав мер В. Хомко. Не діждавшись мера, громадяни вирішили самі до нього прийти .

Завтра, 1 червня 2012, о 9.30 громадяни планують провести акцію громадської непокори під Міськвиконкомом.

Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото

фото

фото

фото

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 4)
Наступна новина: У Рівному відбудеться ...

КОМЕНТАРІ