Криміногенна ситуація на Рівненщині за 3 липня

Криміногенна ситуація на Рівненщині за 3 липня

04.07.12 14:40 0 1878
За добу на території Рівненщини зареєстровано 109 повідомлень про події та злочини, 76 з яких знайшли своє підтвердження та уже розкриті працівниками міліції.
Коротко про криміногенну обстановку в області:
- Цьогорічне літо для любителя ловлі риби, 25-річного рівнянина уже стало не таким, як мріяв і планував. Зібравшись на відпочинок для душі - риболовлю, він взяв із собою усі необхідні снасті. Але через свою необачність залишив їх без нагляду на Привокзальній площі обласного центру, в результаті чого невідома особа привласнила їх собі. Сума збитку встановлюється.

- Викрадено автомобіль «Део-ланос» 48-річного рівнянина. Транспортний засіб знаходився у подвір'ї будинку за місцем проживання власника і перебував у технічно несправному стані. Умови зникнення та сума збитку наразі встановлюється.

- Викрадено металевий громовідвід з даху корівника недіючої тваринницької ферми одного із сільськогосподарських підприємств, що в Острозькому районі. Про це повідомив у правоохоронні органи 55-річний начальник охорони даного господарства.

- За добу працівники міліції виявили вісім незаконних посівів снодійного маку. Найбільший з них (понад вісімсот рослин) на своїй присадибній ділянці влаштувала 70-річна мешканка Острозького району. Зразки рослин направлено на дослідження в НДЕКЦ при УМВС. А поки жінка стверджує, що мала на меті використати мак для начинки кондитерських виробів.


Джерело: СЗГ УМВС

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині патріоти ...
Наступна новина: Рівненська об’єднана ...

КОМЕНТАРІ