"Помаранчевий" президент звинуватив опозицію у прийнятті «мовного» закону

04.07.12 20:42 0 1699

"Помаранчевий" президент закликав опозиційних нардепів скласти депутатські повноваження.
Віктор Ющенко упевнений, що голосування за мовний законопроект довело неспроможність об'єднаної опозиції протистояти наступу на українську мову.
Про це ТСН.ua повідомили у прес-службі партії "Наша Україна".
"Вважаю, що представники об'єднаної опозиції, бездіяльність яких уже не вперше зробила можливим прийняття антиукраїнських законів, мають скласти свої депутатські повноваження, оскільки вони не впоралися з місією, покладеною на них виборцями", - заявив Ющенко. За його словами, люди, які вийшли на акцію протесту, проявили більший патріотизм і мужність, ніж політики. За його словами, прийняття закону про мови у редакції Партії регіонів несе реальні загрози для єдності країни.
"Лише маючи єдиний мовний та культурний простір, нація отримує імунітет від недружніх впливів ззовні. Більше того, лише така єдність дає нації змогу на звершення - соціальні, економічні, гуманітарні.
Без єдності творча енергія губиться на розбрат, а гору бере чужий недружній інтерес", - заявив Ющенко. Нагадаємо, 3 липня за прийняття скандального мовного законопроекту Ківалова-Колесніченка проголосували 248 народних депутатів з необхідних 226.


Джерело: tsn.ua

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Суд заборонив мітинги у ...
Наступна новина: Українцям дозволили ...

КОМЕНТАРІ