Найпопулярніші спеціальності Рівненщини у вступній кампанії 2012 року

Найпопулярніші спеціальності Рівненщини у вступній кампанії 2012 року

05.07.12 12:47 0 2029
Громадянська мережа ОПОРА дослідила, які спеціальності користуються найбільшою популярністю у Рівному. За інформацією приймальних комісій двох найбільших університетів міста, станом на 3 липня 2012 року, документи подало майже 2 тисячі 300 абітурієнтів.

У Рівненському державному гуманітарному університеті приймальна комісія зареєструвала 1366 заяв. Найпопулярнішою спеціальністю є дошкільна освіта. За цим напрямком бажає навчатися 166 абітурієнтів. На другому місці знаходиться психологія, на яку подалося 136 осіб. Також популярними є історія та менеджмент.

В Національному університеті водного господарства та природокористування 3 липня було зареєстровано 925 заяв. Найбільшою популярністю серед абітурієнтів користується управління персоналом та економіка праці. За цим напрямком бажає навчатися 87 осіб. На другому місці - економіка підприємства, на яку подано 78 заяв. Популярними серед молоді також є напрямки обліку та аудиту, фінансів і кредиту, автоматизації та комп'ютерно-інтегрованих технологій.

Прес-центр
Громадянська мережа ОПОРА

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Сьогодні у Рівному ...
Наступна новина: Олег Тягнибок: "Ми стоїмо ...

КОМЕНТАРІ