Олег Тягнибок:

Олег Тягнибок: "Ми стоїмо біля Українського Дому, щоби раз і назавжди повалити антиукраїнський режим!"

06.07.12 14:07 0 1900
Люди зібрались біля Українського Дому не лише для того, щоби протестувати проти знищення української мови. Ми прийшли для того, щоби раз і назавжди повалити антиукраїнський режим! Про це заявив лідер Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок увечері 5 липня 2012 року під час виступу на акції протесту біля Українського Дому.

Олег Тягнибок закликав українців до загальної мобілізації. Очільник українських націоналістів наголосив на необхідності боротьби за свою мову, свою свободу і свою державу. Також Олег Тягнибок закликав протестувальників залишатися біля Українського Дому протягом всього часу, зокрема й уночі.

Лідер ВО "Свобода" наголосив, що боротьба має тривати, доки не буде досягнуто перемоги: "Вчора українці зробили хет-трик. Перше, чого ми добилися спільною боротьбою, це те, що ми відбили атаку беркутівців. Українці дали опір "Беркуту", тим самим показавши міліціянтам і тим, хто віддає їм накази, справжню українську силу духу і тіла. Сила українства - сильніша за кийки і сьлозогінний газ.

По-друге, ми вперше в історії незалежної України зірвали підсумку прес-сконференцію Президента. Янукович, злякавшись простих українців, на інтереси яких він би мав працювати, скасував пресову конференцію. Цей українофоб ганебно втік! Він проявив свою істинну суть, і його боягузство - ще один доказ нашої сили. Ми сильніші за тих бандитів-українофобів, які окупували сьогодні владу в Україні.

Третій наш вчорашній здобуток - відставка голови Верховної Ради. Литвин склав свої повноваження, аджее йому не вистачає сміливості відповідати за своє служіння антиукраїнському режиму.

Це - наша перемога, товариство!"

Це все є боротьбою з українського народу з антиукраїнською владою, підсумком якої має стати повалення режиму Януковча і недопущення його реваншу, як це сталося в 2007 році".

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Найпопулярніші ...
Наступна новина: У Києві відбувся семінар ...

КОМЕНТАРІ