Львівська опозиція подарувала президенту на день народження локшину і слуховий апарат

Львівська опозиція подарувала президенту на день народження локшину і слуховий апарат

09.07.12 21:57 0 1964
У центрі Львова організації, що увійшли до складу Об'єднаної опозиції Батьківщина провели флеш-моб, присвячений дню народження Януковича.

"Ми подарували Януковичу від львівської громади, у першу чергу, підручник з рідної мови, щоб він її вивчав. Також Конституцію, щоб ще раз перечитав, слуховий апарат, так він казав, що "почує кожного". А головне - макарони, ту "локшину", яку він нам вішає вже два роки, щоб він сам їх скуштував", - заявив один з організаторів заходу, голова громадської організації Молодь за зміни Роман Грибовський.

Планується, що усі "подарунки" будуть відправлені поштою на Банкову до Адміністрації Президента. "На День народження Януковича є велике бажання зробити йому "подарунок". Звичайно, кращим подарунком для нас було б, щоб він зник взагалі з України. І можна було б на таку справу зібрати трохи грошей, посадити його у космічний літак і відправити з України назавжди. Тому молодіжне крило вирішило організувати флеш-моб, привітати його і подарувати такі подарунки, які він щодня "дарує" усім українцям, обкрадаючи і знедолюючи простих людей", - додав лідер Львівської Батьківщини Роман Ілик.

Як повідомлялося сьогодні, 9 липня, у Криму розклеїли листівки з нецензурними висловлюваннями на адресу Януковича. Крім того, біля Українського дому Януковичу зібрали валізу і квиток у Білорусь.

Нагадаємо, Янукович 9 липня святкує 62-річчя.

Вранці у Києві невідомі повісили плакати з написом З днем народження і фотографіями колишнього лівійського диктатора Муаммара Каддафі і екс-лідера Іраку Саддама Хусейна.

Джерело: vidgolos.com 

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Українців у резервацію?
Наступна новина: “Зниклий” губернатор ...

КОМЕНТАРІ