У Закарпатській області через пожежу пошкоджено 3 житлові будинки

У Закарпатській області через пожежу пошкоджено 3 житлові будинки

18.07.12 12:29 0 1759
  Обідньої пори 17-го липня на вул. Партизанській, що в м. Рахів Закарпатської області, загорілася дерев'яна літня кухня місцевої мешканки. Через щільну забудову, вогонь швидко поширився на покрівлі поряд розташованих трьох житлових будинків сусідів.
На ліквідації пожежі працювало 8 відділень рятувальників з Рахова, Тячева, сс. Відричка, Солотвино, Тересви та Карпатського біосферного заповідника.
  Завдана матеріальна шкода встановлюється. Причину пожежі досліджують фахівці дослідно-випробувальної лабораторії Управління Держтехногенбезпеки у Закарпатській області. Розглядається декілька версій, проте найбільш вірогідно, що поява вогню була спричинена порушенням правил монтажу та експлуатації пічного опалення.
  На місці події працювала комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Рахівської райдержадміністрації. Сім'ї власників помешкань тимчасово відселені до родичів.
  З метою зменшення кількості пожеж та попередження трагічних випадків Управління Держтехногенбезпеки у Закарпатській області звертається до громадян з проханням бути обережними під час поводження з вогнем та суворо дотримуватися правил пожежної безпеки.

Джерело: Управління Держтехногенбезпеки у Закарпатській області

Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: В Івано-Франківську ...
Наступна новина: Олександр Аронець: ...

КОМЕНТАРІ