Ситуацію довкола LB.ua та ТВі обговорять 30 липня

Ситуацію довкола LB.ua та ТВі обговорять 30 липня

23.07.12 14:24 0 1732
Ситуацію довкола LB.ua та ТВі обговорять учасники «Відкритої розмови» на засіданні 30 липня. Про це повідомила Прес-секретар Президента України, керівник Міжвідомчої робочої групи з аналізу стану додержання законодавства про свободу слова та захисту прав журналістів Дарія Чепак.

«Комітет оперативного реагування при Міжвідомчій робочій групі уважно стежить за подіями навколо цих медіа. Для максимально об'єктивного розгляду справ зараз дуже важливо запросити представників всіх сторін конфліктів, а також отримати рекомендації міжнародних експертів. На сьогодні більшість учасників підтвердили свою участь у засіданні 30 липня, тому ми сподіваємось провести конструктивну розмову та ухвалити дієві рішення», - заявила Дарія Чепак.

До «Відкритої розмови» також запрошуються представники міжнародних правозахисних організацій Freedom House, «Репортери без кордонів», «Артикль 19», фундації «Відкрите суспільство» та експерти Ради Європи.

Доповідь та обговорення учасниками робочої групи Відкритого листа до Президента України Віктора Януковича від шеф-редактора порталу LB.ua Ксенії Василенко (Соні Кошкіної) були включені до порядку денного дев'ятого засідання Міжвідомчої робочої групи з аналізу стану додержання законодавства про свободу слова та захисту прав журналістів.

Засідання Міжвідомчої робочої групи, яке планувалося провести 6 липня, було перенесено у зв'язку з відсутністю більшості постійних учасників.

Пряма трансляція засідань Міжвідомчої робочої групи відбувається за адресою -http://presscenter.ukrinform.ua/online-translation-2001.html.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Василь Боровко: ...
Наступна новина: Депутатів перевірили на ...

КОМЕНТАРІ