Криміногенна обстановка в Рівненській області за вихідні

Криміногенна обстановка в Рівненській області за вихідні

23.07.12 14:44 0 1960
За вихідні на території Рівненщини зареєстровано 248 повідомлень про події та злочини, 159 яких знайшли своє підтвердження та уже розкриті працівниками міліції.
20 липня

- До міліції 28-річний рівнянин повідомив, що з його автомобіля викрадено чотири колеса. Подія мала місце в ніч на 20 липня у подвір'ї будинку потерпілого. Сума збитку встановлюється.

- У одному з розважальних закладів Рівного, що на вулиці Київській з кишені верхнього одягу 25-річного мешканця обласного центру викрадено мобільний телефон, майже три тисячі гривень та золоті вироби. Загальна сума збитку встановлюється.

- З вітрини одного з магазинів по вулиці Курчатова обласного центру 25-річний рівнянин викрав джинсові штани. Сума збитку становить майже 250 гривень.

- У скоєнні крадіжки з помешкання 82-річної мешканки Рокитнівського району підозрюється її 45-річний односельчанин. Чоловік, шляхом проникнення через вікно, викрав з сумки пенсіонерки майже 800 гривень. За фактом крадіжки порушено кримінальну справу.


21 липня

- В парку «Пагорб слави», що по вулиці Київській обласного центру 43-річний мешканець Тернопільської області покінчив життя самогубством через повішання. При поверхневому огляді тіла ознак насильницької смерті не виявлено. Проводиться перевірка.

- Міліціонери підозрюють у скоєнні крадіжки з приміщення колишнього телятника у одному з сіл Здолбунівського району 27-річного мешканця сусіднього села. За попередніми даними чоловік незаконно заволодів електроінструментами, трьома мішками цементу та слюсарним інструментом. Сума збитку встановлюється.

- Близько 21 години поблизу одного з магазинів по вулиці Курчатова обласного центру невідомі особи пошкодили автомобіль «Москвич» 39-річного мешканця Здолбунова. Сума збитку встановлюється.

22 липня

- У Березному 23-річний місцевий житель відкрито заволодів мобільним телефоном 21-річного мешканця села Городище. Сума збитку встановлюється.

- До міліції надійшло повідомлення, що 42-річний рівнянин виявив відсутність своєї сумки, перебуваючи в маршрутному таксі «Київ-Рівне». Обставини зникнення речі встановлюються. У сумці знаходилися особисті документи та майже п'ять тисяч гривень.

- Шляхом злому серцевини замка дверцят автомобіля, викрадено барсетку, у якій знаходилися особисті документи. Встановлено, що злочин скоїв 24-річний рівнянин на вулиці Київській обласного центру близько опівдня.

- З помешкання 42-річного мешканця Костопільського району, шляхом проникнення через незамкнене вікно, викрадено майже півтори тисячі гривень. У скоєнні злочину, підозрюється 18-річний мешканець Дубного. Гроші вилучено та повернено власникові.

Джерело: СЗГ УМВС

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
4 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ