Криміногенна обстановка у Рівненській області за 23 липня

Криміногенна обстановка у Рівненській області за 23 липня

24.07.12 11:04 0 2078
За добу на території Рівненщини зареєстровано 151 повідомлення про події та злочини, 85 з яких знайшли своє підтвердження та уже розкриті працівниками міліції.
- В ніч на 23 липня, шляхом підбору ключа, з автомобіля 36-річного рівнянина, викрадено майже тисячу гривень. Транспортний засіб знаходився у дворі будинку по вулиці Млинівській обласного центру, де мешкає потерпілий.

- З одного із насіневих магазинів Здолбунова у 61-річної місцевої жительки викрадено її, залишений без нагляду, пакет. У ньому знаходилися особисті документи жінки та близько 900 гривень. Загальна сума збитку встановлюється.

- З незамкненого будинку, що знаходиться в дачному масиві в селі Н. Українка, викрадено мобільний телефон та понад дві з половиною тисячі гривень. Про це повідомив міліції 66-річний власник помешкання. Загальна сума збитку встановлюється.

- Правоохоронці встановили, що з будинку 61-річної мешканки Сарненського району 35-річний місцевий житель скоїв крадіжку майже 300 гривень. За частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло) порушено кримінальну справу.

- Працівники міліції підозрюють у скоєнні грабежу 20-річного мешканця Костопільського району. Молодик, погрожуючи фізичною розправою 70-річному пенсіонеру, заволодів п'ятьма гривнями та мобільним телефоном. За цим фактом порушено кримінальну справу. Підозрюваний затриманий і знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання Костопільського РВ УМВС.

Джерело: СЗГ УМВС

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Закарпатті, в горах ...

КОМЕНТАРІ