Депутати Рівнеради побились за землю

Депутати Рівнеради побились за землю

26.07.12 18:20 0 2467
26 липня на черговій сесії міської ради відбувся конфлікт між мером та депутатати від ВО «Свобода».
Дійшло навіть до штовханини. Предметом конфлікту було питання регламенту № 47: безоплатне виділення 14 сотих землі по вулиці 16 липня, що в центрі міста.
Депутати фракції заблокували роботу лічильної комісії, після чого пролунали погрози викликати наряд Беркуту і оголошена перерва.
У коментарі журналістам мер Рівного висловив думку, що мабуть до наступних парламентських виборів сесії міськради взагалі можуть не проводити, щоб не дати приводу окремим депутатам «піаритися».

Коли діяльність Рівнеради відновилась, мер, звертаючись до депутатів від Свободи, заявив: «не керуйте мені тут», «тут я керую. І ніхто інший. Хаос - це ваші однопартійці.»
Також він поцікавився у присутнього на сесії депутата обласної ради від ВО Свободи Кривуна Віктора Григоровича, з яким він дискутував, «Чому вас турбує це питання?». На що депутат відповів : «Тому що я, на відміну від вас, рівнянин.» Зал аплодував...
Питання № 47, після гарячих перепалок, зняли з розгляду.

Депутат фракції ВО «Свобода» в Рівнераді Олексій Бучинський зазначив: «Фракція всеукраїнського обєднання Свобода не знайшла іншого виходу як заблокувати роботу лічильної комісії, щоб не відбулося ганебного протизаконного дерибану 15 сотих на вулиці 16 липня в парковій зоні, що в центрі міста. Нам вдалося не допустити ухвалення антинародного рішення. До речі, вартість цієї ділянки на вторинному ринку може сягати мільйона доларів. Завдяки нашій пильності та оперативній реакції вдалося заблокувати це питання».

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ