Жінку, яка обікрала будинок на Рівненщині... звільнили від відбуття покарання

Жінку, яка обікрала будинок на Рівненщині... звільнили від відбуття покарання

26.07.12 19:19 0 1917
Чотири роки позбавлення волі Радивилівським районним судом присуджено 31-річній мешканці Шепетівки за вчинення замаху на таємне викрадення чужого майна.



У квітні цього року 31-річна мешканка міста Шепетівка Хмельницької області Наталя, близько одинадцятої години прибула до міста Радивилів із злочинним задумом – нажитися на чужому. Володіючи значущою для неї інформацією, вона направились до будинку мешканця села Лев’ятин. Останній саме в ту пору саджав картоплю на присадибній ділянці, що розташована поряд із його житловим будинком. Молодиця, користуючись відсутністю у домі власника, проникла всередину помешкання через незамкнені вхідні двері, і, понишпоривши там, викрали 8 700 гривень, 240 євро та 1 207 доларів США. Поталанило жінці і на золоті вироби: шість перснів, два кулони і одну пару сережок. Викрадене Наталя бережно поклала у поліетиленовий пакет, принесений із собою. Тоді ж злодійка вирішила із будинку вистрибнути через вікно. Та щастя було не в її руках, бо в той час господар, почув шум, що доносився з помешкання і вирішив перевірити у чому справа. Підійшовши ближче, він побачив непрохану гостю, яка в ту вирішальну хвилину саме стрибала з вікна. Думала, що з місця злочину на волю, а насправді — прямісінько до господаря в руки. Завдяки пильності чоловіка, зловмисницю і було затримано.

Слідчим відділом Радивилівського РВ УМВС було порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 15 та частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (замах на крадіжку, поєднану із проникненням у житло).

Нещодавно Радивилівським районним судом Наталю визнано винною в скоєні злочину та призначено покарання у вигляді чотирьох років позбавлення волі, а на підставі статті 75 Кримінального кодексу України її звільнено від відбуття призначеного покарання з іспитовим строком у три роки.

Усе викрадене повернено власникові.



Оксана ШУЛЯК, Радивилівський РВ УМВС

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ