На Волині впіймали педофіла

На Волині впіймали педофіла

09.08.12 01:56 0 2304
На Волині молодик протягом чотирьох років ґвалтував двох малолітніх хлопчиків. Крапку у цій страшній історії поставили місцеві правоохоронці.

У звичайнісінькому селі Локачинського району ніхто й подумати не міг, що односелець знущався над дітьми, примушуючи їх задовольняти свої статеві пристрасті. До того ж зловмисник залякував хлопчиків фізичною розправою, якщо вони розкажуть про це батькам. Однак, діти не витримали такого знущання. Таким чином про наругу над синами працівникам міліції повідомили їхні батьки.

– З літа 2009 до червня 2012 року, нині 21-річний житель, неодноразово вступав у статеві стосунки із малолітніми хлопчиками, яким зараз уже виповнилося 14 і 15 років, – розповів начальник слідчого відділення Локачинського РВ УМВС України у Волинській області Володимир Лізаров. – Відбувалося все це або на території недобудованої лікарні, або на березі ставка. При цьому підозрюваний застосовував психологічне та фізичне насильство. Нині уже встановлено 10 фактів наруги над дітьми, – зазначив правоохоронець.

Зловмисник зараз арештований та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання Локачинського РВ УМВС України у Волинській області. Відтепер свій «вільний» час він проводить із правоохоронцями, даючи покази.

За даним фактом порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 153 «Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприроднім способом» КК України. За скоєний злочин зловмисник може опинитися в місцях позбавлення волі на строк від 8 до 12 років.

СЗГ УМВС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Закарпатті в пожежі ...
Наступна новина: Пожежа на ринку в Рівному - ...

КОМЕНТАРІ